Nieuws


Fan van Fans

Ook Fan van Fans?

Bestel nu een echt Fans T-shirt. Elk shirt wordt met de hand gezeefdrukt. Max de Groot heeft hier speciaal een ontwerp voor gemaakt.

Bestellingen voor 23 juli liggen, indien gewenst, klaar vanaf 1 augustus bij Camping Fans. Alle overige bestellingen worden per post opgestuurd.

Bestel hier!


Na twee zéér succesvolle theater- en marionetten voorstellingen vorige zomer in theater "In De Kleine Schuur", zijn we blij en supertrots te mogen aankondigen dat Cécile Guillot en Jean-Marie Doat van theatergezelschap "En Votre Compagnie" uit Millau, deze zomer bij ons terugkomen met hun gloednieuwe marionettenvoorstelling voor groot en klein, frans- en anderstalig: "Le Cirque des Eléphants"!!!

Vrijdag 28 juli om 17.00 u en vrijdag 11 augustus om 17.00 u. in de theaterzaal van de Kleine Schuur.

Wij verheugen ons enorm!


In de ban van de Averyon

In de loop der jaren hebben we heel veel vragen gekregen over hoe het nu is om de stap te zetten in Frankrijk te gaan wonen. En niet alleen werd die vraag aan ons gesteld maar ook aan de andere leden van ons samenwerkingsverband de "9 vakantieparels". Daarom hebben we er in de winter met zijn allen een boek over geschreven. Ieder huis vertelt zijn eigen verhaal over het leven, wonen en werken in Frankrijk.

De titel is "In de ban van de Aveyron". Het boek meet 21 x 21 cm, heeft een degelijke harde kaft en telt 194 ingebonden pagina's, waarvan meer dan 55 fotopagina's met vele prachtige kleurenfoto's. Het komt in mei van de drukpers rollen, en het gaat €€19,95 kosten.

U kunt het bij ons kopen tijdens uw vakantie, of het per post toegestuurd krijgen (dan komen er wèl €4,00 verzendkosten bij).

U kunt het via de email bestellen: contact@camping-fans.com