Camping

Voordat we in Fans terecht kwamen waren we als kampeerders steeds op zoek naar ruimte. Die hebben we gevonden. Alleen kamperen wij nu in een oude boerderij, en u in een tent.

We beschikken over een "landgoed" van zo'n 22 hectare. Weilanden, rivieroevers, bossen en beken, valleitjes, uitzichten en heuvelruggen. Daar hebben we twee terreinen voor de camping ingericht.

Er is de Geheime Vallei, goed verscholen tussen de beboste heuvels. Daar is veel plek voor 8 tenten!

En op de grote weide aan de oever van de rivier bevindt zich onze camping aire naturelle, met ten hoogste 25 ruim bemeten plaatsen. Het terrein is merendeels vlak grasland. Schaduw komt van de omringende eiken, waarvan er sommige al meer dan tweehonderd jaar staan, en van de door ons op het terrein geplante bomen.

De rivier is ter hoogte van de camping een echte zwemrivier. Het water stroomt langzaam voorbij, en is er zo'n 2 tot 3 meter diep. Er is een steigertje om het water in te springen. Als de rivier meewerkt hebben we daar ook een echt strandje, dat een paar jaar geleden bij hoog water ontstond en er tot nu toe nog steeds is.