Appartement

In onze eeuwenoude boerderij hebben we een appartement ingericht, ons gastenverblijf. Het bevindt zich op de begane grond, is van het woonhuis gescheiden en heeft een eigen opgang.

Buiten heeft het een terras, grenzend aan de boomgaard, met uitzicht op de omringende heuvels. Op het terras staan een picknicktafel en een parasol.

Binnen is er een grote woonkamer met keukenblok, een ronde tafel, een paar gemakkelijke stoelen, een bankje dat eventueel ook als (tweepersoons) bed gebruikt kan worden, en een houtkachel.

Dan is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed en twee éénpersoons bedden boven elkaar, en badkamer met WC, wastafel en douche.

De keuken is voorzien van het noodzakelijke, met inbegrip van een elektrische oven.

Er zijn kussens en dekens. Niet aanwezig zijn lakens, slopen, handdoeken en keukentextiel. Dat moet u dus zelf meenemen.

Het appartement is bij uitstek geschikt voor 2 personen. Maar ook een gezin van 4 personen heeft er ruimte genoeg. Elders op ons terrein, op minstens 250 meter van de boerderij bevindt zich onze camping, een aire naturelle met plek voor 25 tenten.

De camping draait op volle toeren in juli en augustus, maar is voldoende ver weg om er desgewenst niets mee te maken te hebben. Doorgaans bestaat meer dan de helft van de campinggasten uit kinderen.

De rivier de Aveyron stroomt over een lengte van ongeveer 300 meter lui langs ons landgoed. Op het campingterrein hebben we een zwemplek ingericht met schaduw en een steiger, die uiteraard ook voor de bewoners van het appartement beschikbaar is. Het water is er 2 à 3 meter diep, en heerlijk om in te zwemmen.

Desgewenst kunt u voor uw computer gebruik maken van onze WiFi.